Fundacja Jelenia Góra; Moja Fundacja; Pomaganie Jelenia Góra

To dzięki Wam...

Hej!

Dziękujemy Wam za wsparcie - przy Waszej pomocy złożyliśmy dwa wnioski o granty:

1. W ramach Dolnośląskiego Funduszu Małych Inicjatyw - wniosek tutaj złożyliśmy na realizację akcji pod tytułem "Hejt Park" - wpisującej się w zwycięski projekt w ankiecie na funpage. Wyniki grantu będą ogłoszone 17 kwietnia 2019 - na pewno damy Wam znać jak poszło.

2. W ramach otwartego konkursu ofert na realizację w 2019 roku zadań publicznych z zakresu wspierania działań na rzecz osób w wieku emerytalnym - zgłosiliśmy tutaj nasz autorski projekt polegający na połączeniu pokolenia osób starszych z dziećmi - zgodnie z naszymi ideami - będziemy tutaj współpracować z dziećmi z domów dziecka i samotnymi osobami starszymi. Wyniki tego grantu będą znane najpóźniej do 15 kwietnia 2019.

To dzięki Wam zgłosiliśmy się do tych grantów - to Wy daliście nam o nich znać - a my zgodnie z obietnicą Wam składaną - nie ustępujemy i nie odpuszczamy. Dlatego bardzo mocno Wam dziękujemy za zaufanie i liczymy na więcej takich informacji :)

Pozdrawiamy i zachęcamy do trzymania kciuków razem z nami

23 marca 2019