Zespół

DOŁĄCZ DO NAS

Piotr Karnia

Jeśli już angażuje się w działanie to tylko po to, aby je zrealizować w 200%. Od wielu lat łączy dwa odległe światy: zarządzanie kilkunastoosobowym zespołem biznesowym i działa z powodzeniem na rzecz potrzebujących. Nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Zawsze gotowy do pomocy, aktywnie i  z sukcesem realizuje powierzone mu zadania. "człowiek orkiestra" wspiera Domy Dziecka i osoby starsze, uczy jak bezpiecznie poruszać się w internecie, niejednokrotnie przedzierając się przez gąszcz biurokratycznych formalności. Posiada niezwykły dar przekonywania i motywowania innych do pomocy, dzięki czemu fundacja pozyskuje co raz to więcej partnerów wspierających jej działania. Patrzy na świat przez różowe okulary i z powodzeniem zaraża tym co raz więcej osób.

Fundacja Jelenia Góra; Moja Fundacja; Pomaganie Jelenia Góra

Michał Ślemp

Młody tata dwójki wspaniałych dzieci i oddany mąż, który nie boi się trudnych wyzwań. Od bardzo dawna działający na rzecz wychowanków Domów Dziecka, dbający o ich rozwój intelektualny poprzez organizację przedstawień teatralnych, gier, zabaw czy spotkań integracyjnych. Ulubieniec wszystkich podopiecznych, kreatywnie wprowadza każdy swój plan w życie. Wulkan energii, tryskający pomysłami, które uszczęśliwiają innych. Zawsze uśmiechnięty, chodzący z sercem na dłoni, przyciąga jak magnez osoby chętne do pomocy. W realizowaniu działań fundacji jak nikt inny łączy swoje kompetencje i pasje dla idei niesienia pomocy i wspierania tych, którzy tego potrzebują

Marta Sas-Witko

Wyrzucisz ją drzwiami, a wróci oknem - szalenie skuteczna w swoich działaniach. Od wielu lat wspiera i pomaga w Domach Dziecka, jej pasją jest wywoływanie uśmiechów na buziach dzieci. Realizuje to poprzez aranżowanie gier, zabaw, wyjść do kina czy sprowadzanie teatru do dzieci. Nie ma dnia, by sama nie zarażała innych uśmiechem, przebywanie obok Niej to gwarancja dobrego humoru. W działaniach fundacji z uporem maniaka załatwi postawione przed nią zadanie - człowiek od zadań specjalnych. Swoim ciepłem, radością i uśmiechem przekona każdego do wspierania fundacji i dzieci.

Anna Kuśmirek

Tam gdzie inni widzą szklankę do połowy pustą, Ania zawsze widzi ją do połowy pełną. Od lat pomaga innym, wspiera słowem, czynem, angażuje innych i zaraża chęcią pomagania. Jest zawsze pozytywnie nastawiona do każdej myśli, każdego projektu. Jej działanie w fundacji to umiejętność spoglądania na sprawy z szerszej perspektywy, dostrzeganie innych możliwości i ich realizowanie. Zawsze pokazuje nam, że chcieć to móc.  Prawdziwy człowiek czynu.