FaniMani, to pierwszy w Polsce serwis, który umożliwia wspieranie organizacji społecznych przy okazji zakupów online. W takcie codziennych zakupów średnio 2,5% ich wartości możecie przekazać Moje Fundacji, wspierając w ten sposób nasze inicjatywy oraz naszych podopiecznych.

Na wypadek gdyby jednak pojawiły się trudności, przygotowaliśmy dla Was instrukcję instalacji krok po kroku:

• Zarejestruj konto z tego linku – kliknij tutaj
  • Ustaw organizację, którą pragniesz wesprzeć – w naszym przypadku w zakładce “Organizacje” wyszukaj “Moja Fundacja”.
  • Ściągnij aplikację na telefon oraz przypominajkę na komputer.
  • Każde zakupy na telefonie zaczynaj od aplikacji i wybrania swojego sklepu – potem robisz już normalnie zakupy, jak każde inne.
  • Każde zakupy na komputerze robisz tak jak dotychczas z jednym maleńkim wyjątkiem – wchodząc na stronę partnera programu akceptujesz fakt, że chcesz przekazać darowiznę – takie maleńkie okienko.

Ale co będziemy więcej mówić – zobaczcie film i oceńcie sami!

Lista sieci sklepów jest bardzo długa i znajdziecie tam takie popularne marki jak m.in. Adidas, Smyk, Lidl, CCC, Media Expert, Home&You, Nike, Orange, Eobuwie.pl, ale także popularne portale rezerwacyjne jak Booking.com, LOT czy Wakacje.pl.Na pewno każdy z Was znajdzie swój ulubiony sklep i w ten sposób dołoży kilka złotych na cel charytatywny.

Więcej informacji na bezpośredniej stronie https://fanimani.pl/

FILM ” Przypominajka” FaniMani.pl 3.0