Piotr Karnia

PREZES FUNDACJI

Jeśli angażuje się w działanie to tylko po to, aby je zrealizować w 200%. Od wielu lat łączy z powodzeniem dwa odległe światy: zarządzanie kilkunastoosobowym zespołem biznesowym i działanie na rzecz potrzebujących. Nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Zawsze gotowy do pomocy, aktywnie i z sukcesem realizuje powierzone mu zadania. Posiada niezwykły dar przekonywania i motywowania innych do pomocy, dzięki czemu Moja Fundacja pozyskuje nowych partnerów wspierających jej działania. Patrzy na świat przez różowe okulary i z powodzeniem zaraża tym coraz więcej osób.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.

Michał Ślemp

WICEPREZES FUNDACJI

Młody tata dwójki wspaniałych dzieci i oddany mąż, który nie boi się trudnych wyzwań. Od bardzo dawna działający na rzecz wychowanków Domów Dziecka, dbający o ich rozwój intelektualny poprzez organizację przedstawień teatralnych, gier, zabaw czy spotkań integracyjnych. Ulubieniec wszystkich podopiecznych, kreatywnie wprowadza każdy swój plan w życie. Zawsze uśmiechnięty, chodzący z sercem na dłoni, jak magnez przyciąga osoby chętne do pomocy.