Co Nas czeka ?

Kochani to co planujemy na przyszły rok to naprawdę istna petarda  W końcu nadszedł czas aby trochę zdradzić szczegółów

Pierwszą i stałą atrakcją Eco Run jest bieg bądź spacer na dystansie 5 oraz 10km po pięknej okolicy Borowego Jaru który niektórzy z Was znają na wylot lub jak kto woli… wzdłuż i wszerz . Oczywiście nie zabraknie też spacerowego tempa z rodziną czy z naszymi czworonożnymi przyjaciółmi ! TAK będziecie mogli zabrać swoje pieski na spacer oraz wziąć w tym czasie udział w zajęciach z behawiorystą dzięki uprzejmości partnerów ECO WIOSKI Pomagamy bo kochamy Organizacja ds. Ochrony Zwierząt  Dziękujemy

Oprócz spacerowania oraz biegania będziemy mogli wspólnie posprzątać Borowy Jar tak jak uczyniliśmy to w tym roku. Pamiętacie edycję 2023 ?  No właśnie! A jak już o sprzątaniu mowa, to po zniesieniu worków ze śmieciami na metę będzie okazja zwiedzić Naszą:

ECO WIOSKE w której nauczymy się wspólnie segregować śmieci, dbać o środowisko, a wszystko to w trosce o  pszczoły bez których świat przestanie istnieć, dowiemy się również

w jaki sposób dbać o te cudowne istoty które zapylają rośliny i jak powstaje miód!

Coś dla Pań, wspólnie z drogerią Dm w Jeleniej Górze nauczymy się robić balsamy z bio-produktów

A więcej informacji o Eco Wiosce kiedy indziej .

Ale to nie wszystko, ponieważ nie bylibyśmy sobą gdybyśmy zapomnieli o Naszych ukochanych pociechach  dla których również przygotowaliśmy moc atrakcji w Eco Wiosce ale przede wszystkim odrobinę rywalizacji na dystansie 50m oraz segregowania śmieci na czas  dla chętnych! Obiecujemy pyszny miodek za najlepszy czas w segregacji oraz za 1 miejsce w wyścigach .   A więc jeżeli jesteś zainteresowany! Zapraszamy!

czas na adopcje pszczół – razem zróbmy coś dobrego!