16 sierpnia w godzinach popo艂udniowych grupa dzieci z dom贸w dziecka z Jeleniej G贸ry i okolic dotar艂a nad morze do o艣rodka w Dar艂贸wku. Ju偶 nast臋pny dzie艅 rozpocz膮艂 si臋 z przytupem od pobudki 鈴梆煒答煋⑩瑔, apelu oraz porannego rozruchu 馃じ o godzinie 8:00 a po nich 艣niadaniem 馃嵔锔. Nast臋pnie odby艂y si臋 pierwsze zaj臋cia 鈿金煩扳櫔. Czas do po艂udnia zosta艂 zorganizowany na pla偶y a wieczorem mia艂a miejsce pierwsza dyskoteka i wyj艣cie na miasto. Dzi艣 mija ju偶 si贸dmy dzie艅 obozu sportowo-tanecznego w Dar艂贸wku. Dzieci trenuj膮 oraz ucz膮 si臋 ta艅czy膰 pod okiem naszych instruktor贸w. Mamy nadziej臋, 偶e czas sp臋dzony nad morzem pozwoli im nawi膮za膰 nowe, oraz utrwali膰 ju偶 obecne, przyja藕nie oraz pomo偶e rozwin膮膰 skrzyd艂a z nowymi umiej臋tno艣ciami w wa偶nych dla nich dziedzinach sportu i ta艅ca. Poni偶ej zamieszczamy mini fotorelacj臋 z pobytu dzieci w Dar艂贸wku.

Dzi臋kujemy wszystkim darczy艅com i osobom zaanga偶owanym w organizacj臋 wyjazdu, dzi臋ki kt贸rym mo偶e mie膰 on miejsce 馃檪