16 sierpnia w godzinach popołudniowych grupa dzieci z domów dziecka z Jeleniej Góry i okolic dotarła nad morze do ośrodka w Darłówku. Już następny dzień rozpoczął się z przytupem od pobudki ⏰😴📢⬆, apelu oraz porannego rozruchu 🤸 o godzinie 8:00 a po nich śniadaniem 🍽️. Następnie odbyły się pierwsze zajęcia ⚽🩰♪. Czas do południa został zorganizowany na plaży a wieczorem miała miejsce pierwsza dyskoteka i wyjście na miasto. Dziś mija już siódmy dzień obozu sportowo-tanecznego w Darłówku. Dzieci trenują oraz uczą się tańczyć pod okiem naszych instruktorów. Mamy nadzieję, że czas spędzony nad morzem pozwoli im nawiązać nowe, oraz utrwalić już obecne, przyjaźnie oraz pomoże rozwinąć skrzydła z nowymi umiejętnościami w ważnych dla nich dziedzinach sportu i tańca. Poniżej zamieszczamy mini fotorelację z pobytu dzieci w Darłówku.

Dziękujemy wszystkim darczyńcom i osobom zaangażowanym w organizację wyjazdu, dzięki którym może mieć on miejsce 🙂